Press-kit Leontine Vermeer Boxem (1976)| Perfect Onvolmaakt

Ik deel graag mijn persoonlijke verhaal en mijn missie: 1 miljoen Nederlandse vrouwen bereiken met de kernboodschap van Perfect Onvolmaakt ‘Als onvolmaaktheid je grootste kracht mag zijn, kan niets je meer weerhouden’.

Wanneer je me wilt benaderen voor een interview of een opinie, ben je zeer welkom.
Hieronder vind je alles wat je nodig hebt naast ons gesprek.
Kijk gerust even rond.

Reeds verschenen in de media:

Regelmatig te zien als gastblogger:

BIO Leontine:

  • Hoe ik mezelf omschrijf in het kort:
    Ik ben een Perfect Onvolmaakte game-changer. Werd 2x in 2 jaar doodziek, kwam daar op een wonderlijke positieve wijze doorheen en zag het als gift en niet als downer. De lessen die ik daar leerde op het gebied van leven en ondernemen zijn game-changers geweest en geef ik nu met liefde door aan andere (ondernemende) vrouwen. -> The #1 key to joy, happiness and success is being yourself. Being your True Authentic Imperfect Self. Klinkt simpel. En dat is het ook. Je hebt soms alleen iemand nodig die je de weg wijs. Want de rest kun je zelf. Echt.
  • Hoe ik door een ander beschreven werd:
    ‘Leontine inspireert op authentieke en niets-verhullende wijze andere ondernemende vrouwen om zichtbaar te worden. Daarmee geeft ze de levens- en ondernemerslessen die ze vond op het randje van de dood, door aan andere vrouwen. Hoe ze zichzelf kunnen bevrijden en daarmee dienstbaar kunnen zijn aan een groter geheel: hun gemeenschap, de samenleving. Het is empowerment van een nieuwe orde: echt, rauw, sensitief, kwetsbaar én super-krachtig. Leontine wijdt haar werkende leven sindsdien aan het creëren van een olievlek van ‘sisterhood’ waarin vrouwen zichzelf en elkaar gaan waarderen om wie ze écht zijn: álles inclusief. Ze heeft zich daarom als doel gesteld om 1 miljoen Nederlandse vrouwen te bereiken met haar boodschap ‘Als onvolmaaktheid je grootste kracht mag zijn, kan niets je weerhouden’.
  • Persoonlijk en professioneel:
    LEONTINE VERMEER BOXEM (1976) – Oprichter van Perfect Onvolmaakt®. Always walking my talk, wandelend voorbeeld van menselijkheid. Moeder van drie kinderen, Noa (‘09), Mischa & Steyn (’11). Getrouwd met mijn lief Jeroen. Woon op een prachtig verbouwde boerderij in het noorden van het land. Geniet intens van rust en verbinding met de natuur. WERK-ERVARING vanaf 2002 als docent, trainer, coach, consultant (o.a. bij Hanzehogeschool Groningen, Gemeente Groningen, Pentascope, zelfstandig ondernemer sinds 2008 met KernContact, School for Executives en Perfect Onvolmaakt®). Geschoold in o.a. Personeel & Organisatie, Psychosynthese en Spirituele Psychologie.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Leontine via mail en telefoon (06-41985524).

leontinesignature

IMG_1813