Podcast #001

Hieronder vind je aflevering #001 van de iOpener Podcast van PerfectOnvolmaakt. Je kunt middels de media-player de aflevering luisteren of downloaden. Ook kun je de podcast luisten in iTunes waar je ook direct kunt abonneren op de iOpener Podcast, zodat nieuwe afleveringen naar je toe komen. Mocht je voorkeur hebben voor Libsyn, kun je het hier beluisteren.

Ook vind je hieronder de Visual Notes & de contactgegevens van Janneke.

Janneke de Kler over moed, lef, trouw aan jezelf

In deze aflevering interview ik Janneke de Kler.Ze vertelt haar verhaal en laat zien hoe je zichtbaar kunt worden als jezelf, hoe je kunt vieren wat je beleeft en trouw kunt zijn aan jezelf. En nog veel meer, luister vooral zelf.

Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpener Podcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). Kijk voor meer inzichten die je binnenwereld openen ook even hier.

[podcast src=”https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/5852656/height/200/width/900/theme/custom/autonext/no/thumbnail/yes/autoplay/no/preload/no/no_addthis/no/direction/forward/render-playlist/no/custom-color/d7be83/” height=”200″ width=”900″]

Visual Notes

Naar aanleiding van elk interview in de serie Turn Your Mess into Your Message maak ik een visual notes. Bekijk hier de visuele samenvatting van mijn gesprek met Janneke, of download ze hier.

Schermafbeelding 2017-10-18 om 16.44.38

Wil je meer zien en horen van Janneke?

Website: www.deschitterendeondernemer.nl
En hier vind je informatie over het ‘Trouw aan jezelf’ event dat in november weer plaats vindt:  www.trouwaanjezelfdag.nl

Linked In: www.linkedin.com/in/jannekedekler
Facebook: www.facebook.com/Jannekedekler en www.facebook.com/deschitterendeondernemer

Wil je meer van Leontine?

Ga met me mee op ontdekkingstocht;, en lees en kijk mee hoe ik reis langs thema’s die mij en veel vrouwen om me heen nu bezig houden.
En al onderzoekend blijkt hoeveel ze met elkaar verbonden zijn. Dagelijks nieuwe content, 90 dagen lang. Daarna blijft de content voor jou beschikbaar. Thema’s die aan de orde komen, zijn:

1. Wat is de wijsheid van ons lichaam. Hoe kan ik mijn lichaam nog meer integreren in mijn hele zijn? Wat is daarvoor nodig? Waarbij helpt het? Hoe kan ik zorgen dat ik niet een fitte spirit heb, zonder dat mijn lichaam dat daar wat achteraan ‘bungelt’? Hoe kan ik mijn lichaam nog beter leren kennen zodat ik haar signalen kan horen, kan inzetten in hele praktische situaties? Hoe kan ik mijn klanten nog beter helpen doordat ik de vertaalslag van body-signs beter ga ontwikkeling en toepassen? Oftewel: hoe herstel ik de balans tussen lichaam en geest? En wat heeft dit alles met vrouwelijkheid en feminie strenght te maken?
2. Hoe leef je in je eigen ritme? Rust en ruimte creëren om te ontdekken en voelen wat mijn eigen ritme is. Hoe ik daarmee zowel naar binnen als naar buiten kan. Ik ga meerdere manieren onderzoeken, waaronder in ieder geval kijken hoe het zit dat met mijn energie in de maan cyclus. Hoe werkt het en hoe ziet dat er dan praktisch uit. Hoe leef je met jezelf in de wereld in zo’n ritme (waarbij je nodig bent in de wereld als moeder, vriendin, professional, en meer? Stel dat je niet alleen je leven maar ook je business in dat ritme wil doen, hoe ziet dat er dan uit? Wat doe je dan wanneer? Wat doe je dan niet meer? Wat doe je dan veel meer?
3. Hoe kun je je veilig leren voelen van binnenuit? Niet door toestemming of acceptatie van buitenaf, maar puur vanuit een bron die atijd in jezelf aanwezig is. En hoe kan die bron altijd tot je beschikking staan? Veiligheid mag een nieuwe betekenis krijgen. Wat zijn factoren die je gevoel van veiligheid verstevigen? Wat zijn bedreigingen, en moeten je die eigenlijk wel bedreigen? Een bredere en diepere betekenis onderzoeken van veiligheid en waar het voor staat.
4. Wat is het verhaal van je leven? Soms voelt het alsof ik 100 levens in 1 leven leidt, dus welke levensverhalen zitten er in mij? En welke betekenis hebben ze? Welk verhaal moet er echt verteld worden? Hoe kom ik tot antwoorden op deze vragen? Hoe weet ik welke pijn omgevormd mag worden naar een boodschap? Hoe zorg je er voor dat wat je doet en zegt in lijn kan zijn met hoe je bedoeld bent, je Zielsmissie?

Ik zie je graag daar!; Lees meer en doe mee!
Liefs,

leontinesignature

4