“Op een mannelijke manier tegenspel bieder maakte mij niet gelukkig”

In de rubriek ‘Wouw, een vrouw!’ onderzocht Koos Bijlsma in de zomer van 2011 of er een verschil is als een vrouw aan het roer van een onderneming staat. Het was 2011, ik was zwanger van mijn 2e en 3e kind, was een jonge blonde vrouw, werkte nog samen met mijn man in ons centrum voor leiderschap.

Er is een hoop veranderd in de tussentijd. Op alle vlakken.

Ik ben niet meer jong en blond, heb een levens-veranderende ervaring achter de rug, heb een druk draaiend gezin met 3 kinderen, werk niet meer met mijn man samen, mijn bedrijf heet nu anders, mijn doelgroep is verandert: de ondernemende vrouw.

Maar hoe bijzonder dat ik daar toen al sprak over iets wat nu zo de essentie is van Perfect Onvolmaakt, de olievlek van sisterhood die ik daarmee aanzet en de Kracht van Zacht: dat je als vrouw sterk en krachtig kunt zijn. Niet door je mouwen op te stropen en je spierballen te laten zien, maar juist door jezelf te zijn, je authentieke, imperfecte ware zelf.

Hieronder lees je het interview met Koos Bijlsma van de Dagblad van het Noorden.

leontinesignature