An Insight Journey with Leontine | 90 days 

Velen van ons voelen dat er een bijzonder momentum gaande is, dat het een tijd is die veel op z’n kop zet maar ook veel mogelijkheid.
Maar we zitten ook met vragen…
‘Hóe doe ik dat?’. ‘Wat is er nou precies gaande?’. ‘Wat kan mijn rol hierin zijn?’. ‘Hoe kan ik nog beter kloppen in mezelf?’

Ik wéét dat ik niet de enige ben die hiermee leeft.
Daarom. een zoek- en ontdekkingstocht hardop.

Mee op ontdekkingstocht

In de Insight Journey ga ik 90 dagen hardop op zoek. Jij mag mee kijken, voelen, luisteren, lezen en verwonderen.  Ik open mezelf, in de context van een veilige omgeving om in alle echtheid, rauwheid, schoonheid te delen van al dat wat ik zie, voel, hoor, ervaar en ontdek. Dit doe ik in woord en beeld. Soms is het een video, soms een geschreven tekst, dan een gedicht, een schildering, watercolours of tekening. The whole shabang!

En ik nodig jou uit om mee te reizen.

Stel je eens voor hoe fijn het is om op elk moment dat het voor jou zo voelt, in te kunnen tappen op mijn creatie energie. Om direct te diepte in te mogen duiken, zonder beleefdheden en uiterlijke opschmuck. Gewoon zoals het is. Op dat moment. 

Dat is wat je bij mij kunt: zijn zoals je bent. Met alles erop en eraan. Alsjeblieft niet alleen het mooie maar graag als je hele zelf. Omdat ik vertrouw dat je dan precies klopt. En dat we samen dat kunnen laten ontstaan wat bedoeld is. Wat wacht op licht en aandacht. 
Niets moet. Alles is mogelijk.

Wat krijg ik?

  • Doordat ik 90 dagen lang mijn inzichten deel ter inspireratie – ontstaat er natuurlijk vanzelf een heleboel content. Soms is het een video, soms een geschreven tekst, dan een gedicht, een schildering, watercolours of tekening. Alle insight verschijnen in een besloten leeromgeving (mooi en vernieuwende tool waar ik dan weer heel blij van word…!).
  • Het is geen vooraf opgezet programma, de waarde zit in de kracht van het moment.
  • Er staan wel bepaalde thema’s centraal (zie onder), voor zover die van toepassing zijn in het hier en nu van mijn 90 dagen, we gaan het zien!
  • Alles wat ontstaat daarin is en blijft beschikbaar voor jou, ook na de 90 dagen.
  • Dus of je instapt op dag 1 of dag 30 of 80,  je krijgt evenveel content.
  • Maar na 90 dagen gaan de deuren dicht en kun je er alleen nog maar in als je voor die tijd bent ingestapt.

Super toch?! Ja, maar…

Maar dit kan ik wel alleen

Tuurlijk. Ik twijfel niet aan jouw ontwikkel capaciteiten. Je kunt natuurlijk ook alles alleen uitvogelen, maar groeien is zoveel mooier samen, dan alleen. “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.” Mijn ervaring is, dat wanneer ik open ben in de dingen die mij bezig houden – ik bijna altijd intap op universele thema’s. Daarmee kunnen ze ook voor jou werken, mijn inzichten. En inzichten van een ander komen ook altijd uit  een andere hoek, belichten wellicht net wat jij zelf even niet zag vanuit jouw bekende en/of comfortabele plek. 

Maar ik heb het al zo druk! 

Dat snap ik. Je zit niet te wachten op meer huiswerk en verplichtingen. Je to-do lijst is al langer dan nodig. 
Daarom is het fijne van deze Journey dat je helemaal niets hoeft! Dit hoeft niet op je to-do lijst, het mag op je wat kan ik allemaal als ik zin heb-lijst.

Maar hoe werkt het dan wel?

Wat wel? Jij mag kiezen. Je mag elke dag kijken welke nieuwe content er is. Je kunt kiezen uit de lijst met nieuwe posts, die ik 1x per week naar je toestuur, of je gaat op je gevoel er soms in en kiest intuitief iets uit. Je kunt er donder op zeggen dat die intuitieve keuze niet voor niets is.  Kortom, er wordt HELEMAAL NIETS van jou verwacht. Anders dan dat je jezelf laat inspireren.

Het hele idee is dat jij je eigen ritme vind. Jouw manier. En daarin mag je experimenteren en ontdekken wat en hoe het voor jou past.

Maar ik zit al in andere groepen

Om mee te reizen hoef je in geen enkele groep! Yeah.
Sterker nog: je hoeft je hele Facebook niet te openen!!!!!

Af en toe organiseer ik een online samenkomen, ook wel “Koffie met diepgang” genoemd. Je mag aanschuiven, maar dat hoeft niet. Voel je vrij.

Maar ik heb geen geld

Om te beginnen zijn er maar weinig mensen voor wie deze ‘maar’ echt waar is. Mocht jij dat zijn, neem dan contact met me op.
Voor álle anderen geldt: investeren in jezelf is nodig maar vooral ook zo leuk! Niets zo lekker als ontwikkelen, ontdekken en nieuwe inzichten krijgen die leiden tot vrijer en authentieker leven. 

Daarbij komt, voor deze reis vraag ik slechts een zeer klein bedrag, namelijk maar 33,- per maand. En dit is INCLUSIEF btw, ja dat bedoel ik. 

Maar hoe kan het dat het zo goedkoop is?

Of het wel goed is, als ik er zo weinig voor vraag? Jazeker. Ik geef altijd waar voor mijn geld. Ik verwacht zelf ook niet anders. Ik vraag een laag bedrag mdat ik voel dat het belangrijk is dat we dit gaan doen. En omdat ik ontzettend hou van ontwikkeling, eigenlijk ben ik een lopend aha-vat. En omdat ik enormmmm van delen hou, gewoon omdat ik er heel gelukkig van word. En omdat het een joy mag zijn, deze zoektocht. Dus dat. Kom, reis gewoon lekker met me mee.

“Wat bewonder ik je schrijvers-talent, je moed, je volharding, je menselijkheid, je (zelf)liefde, je relativeringszin, je humor, het delen van je perfect onvolmaakt zijn. Ik heb genoten. It is an honour to know you. Meer van dat graag ajb! ”

Hilde

“Leontine laat je op ontdekkingsreis gaan. Je duikt gelijk in het diepe. Zij is geen zachte heelmeester. Zij stelt de vragen die je niet wil horen. Maar dat doet ze met heel veel liefde uit. En liefde heb ik op dit moment nodig. Het traject dat ik met Leontine heb doorlopen kan ik niet met woorden beschrijven. Zo belangrijk is het voor mij geweest. Zij heeft mij doen inzien dat ik bepaalde keuzes kon maken. Dat ik de regisseur ben van mijn eigen leven.” Yvanka

“Wat mooi dat je je proces deelt. Je bent nu echt ‘bloot’. Helemaal Leontine. Nog meer dan je al was.“ Maaike

“Dank om met ons je wijsheid te delen. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid. Dank vooral voor je Perfect Onvolmaaktheid!!!” Leen

“Ik voel me bevrijd, gelift, gemotiveerd en gezien voor wie ik werkelijk ben en dat met alle respect. Mijn perfecte onvolmaaktheid mag nu shinen.” Jennifer

“Prachtig om mezelf te herkennen in termen en gevoelens. Ik voelde me daardoor gezien en geaccepteerd.
Dank voor jouw talent, geduld, wijsheid en gave om alles zo te verpakken en te presenteren als een cadeau aan mijzelf. Een cadeau waar geen oordeel uit voortkomt anders dan het liefhebben van je zelf.”

Martine

“Er zit zoveel wijsheid, liefde humor, speelsheid en bezieling in.” Gerda

“Dit bewijst dat fun en diepgang samen kunnen gaan.” Marloes

Soms voel je een ‘ja’ – maar kun je die niet zo goed uitleggen aan jezelf. Dat is je intuitie. het betekent dat je resoneert op de thema’s en energie die ik creeer en oproep hier (en ook inside the journey).

Je wilt misschien nog weten waar het ongeveer over gaat…
Op mijn ontdekkingstocht richt ik mij voornamelijk op 4 aspecten (die overigens alles met elkaar te maken lijken te hebben!)

Welke thema’s komen langs?

1. Wat is de wijsheid van ons lichaam. Hoe kan ik mijn lichaam nog meer integreren in mijn hele zijn? Wat is daarvoor nodig? Waarbij helpt het?

Hoe kan ik zorgen dat ik niet een fitte spirit heb, zonder dat mijn lichaam dat daar wat achteraan ‘bungelt’? Hoe kan ik mijn lichaam nog beter leren kennen zodat ik haar signalen kan horen, kan inzetten in hele praktische situaties?

Hoe kan ik mijn klanten nog beter helpen doordat ik de vertaalslag van body-signs beter ga ontwikkeling en toepassen? Oftewel: hoe herstel ik de balans tussen lichaam en geest?

En wat heeft dit alles met vrouwelijkheid en feminie strenght te maken?

2. Hoe leef je in je eigen ritme? Rust en ruimte creëren om te ontdekken en voelen wat mijn eigen ritme is. Hoe ik daarmee zowel naar binnen als naar buiten kan. Ik ga meerdere manieren onderzoeken, waaronder in ieder geval kijken hoe het zit dat met mijn energie in de maan cyclus. Hoe werkt het en hoe ziet dat er dan praktisch uit.

Hoe leef je met jezelf in de wereld in zo’n ritme (waarbij je nodig bent in de wereld als moeder, vriendin, professional, en meer? Stel dat je niet alleen je leven maar ook je business in dat ritme wil doen, hoe ziet dat er dan uit? Wat doe je dan wanneer? Wat doe je dan niet meer? Wat doe je dan veel meer?

3. Hoe kun je je veilig leren voelen van binnenuit? Niet door toestemming of acceptatie van buitenaf, maar puur vanuit een bron die atijd in jezelf aanwezig is. En hoe kan die bron altijd tot je beschikking staan? 

Veiligheid mag een nieuwe betekenis krijgen. Wat zijn factoren die je gevoel van veiligheid verstevigen? Wat zijn bedreigingen, en moeten je die eigenlijk wel bedreigen? Een bredere en diepere betekenis onderzoeken van veiligheid en waar het voor staat.

4. Wat is het verhaal van je leven? Soms voelt het alsof ik 100 levens in 1 leven leidt, dus welke levensverhalen zitten er in mij? En welke betekenis hebben ze?

Welk verhaal moet er echt verteld worden? Hoe kom ik tot antwoorden op deze vragen?

Hoe weet ik welke pijn omgevormd mag worden naar een boodschap?

Hoe zorg je er voor dat wat je doet en zegt in lijn kan zijn met hoe je bedoeld bent, je Zielsmissie? 

Will you join me – on the Insight Journey of 90 days?