JE WEET DAT HET BESTE VAN JEZELF NOG NIET ZICHTBAAR IS GEWORDEN. DAT ER ZOVEEL MÉÉR MOGELIJK IS DAN DIT. MAAR HET LIJKT ZOVER WEG… IK LAAT JE ZIEN DAT JE HEEL DICHTBIJ BENT. WANT

ALS ONVOLMAAKTHEID JE GROOTSTE KRACHT MAG ZIJN, KAN NIETS JE NOG WEERHOUDEN. 

 ifyouriseforyouforher

Groeien, ontwikkelen, zoeken naar geluk en succes, jezelf bevrijden van patronen en overtuigingen die je tegenhouden. Het is allemaal vooral een kwestie van afleren.

We bouwen onmogelijke bouwwerken en constructies om een in wezen eenvoudige essentie. Dat is menselijk. Dat is hoe het gaat.

Die essentie terugvinden, blootleggen en ontdoen van alle maskers, priet-praat en afleidingsmanoeuvres – dat is wat ik doe en wat ik anderen leer.
Want het zoeken buiten onszelf, houdt ons alleen maar af van waar we zo naar verlangen.

BEN JIJ DIT?

  • Je weet dat het beste van jezelf nog niet zichtbaar is geworden. Dat er zoveel meer mogelijk is als dit.
  • Je voelt dagelijks de scheiding tussen wie je in wezen bent, en hoe jouw leven zich afspeelt in de buitenwereld.
  • Je verlangt ernaar om meer te kunnen zijn wie je in wezen bent. Minder maskers, minder pleasen, minder aanpassen, minder inhouden.
  • Je voelt een vuur in jezelf branden van wat zou kunnen zijn. Je verlangt ernaar dat vuur naar buiten te geleiden, maar bent ook bang dat het er nooit echt uit zal komen.
  • Je bent klaar om te gaan staan in je volledige kracht, maar voelt je belemmerd door oude patronen, ingesleten gewoontes, sociale angsten of misschien wel externe obstakels.
  • Je hebt al best heel wat gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar zoekt naar meer verdieping – in ieder geval naar iets dat meer beklijft dan veel van wat je al hebt geprobeerd.

Je hebt gelijk. There is still something inside you, thats needs to come out.
En ik zeg je: dat is dichterbij dan je denkt.

Spoiler Alert: Als je eenmaal ontdekt waar Perfect Onvolmaakt over gaat, heb je een van de grootste vraagstukken van het leven beantwoord en hou je tijd en energie óver om het leven echt te beleven.

Mijn naam is Leontine Vermeer Boxem en ik voel de noodzaak dat wij  vrouwen gaan staan.
Niet stoer doen. Niet overheersen. Niet concurreren. Niet manipuleren.
Maar gaan ‘staan’. Rechtop. Zichtbaar, voelbaar.


Dat we gaan staan. Niet groter, niet kleiner. 
Maar precies zoals we zijn.


Voor onszelf, voor onze kinderen, voor de wereld om ons heen.

Dit gaat zoveel verder dan dat je dit alleen voor jezelf doet. Het is geen individuele kwestie. Het is een noodzaak in een groter geheel.
De wereld wacht op de kwaliteiten die we in ons dragen. Laten we daar expressie aan geven. Laten we de uitdaging van het leven aannemen.
Voor het grotere geheel, en voor de bevrijding en verfijning van onszelf. Het is goed doen, en je goed voelen. Wie wil dat nou niet?

Het doel dat ik mezelf heb gesteld is om minimaal 1 miljoen Nederlandse vrouwen te bereiken met de kernboodschap van Perfect Onvolmaakt: ‘Als onvolmaaktheid onze grootste kracht mag zijn, kan niets ons weerhouden.’ Ik ben gepassioneerd om vrouwen zoals jij te laten ontdekken dat je werkelijk álles wat je nodig hebt al in je hebt. Ik wéét dat, omdat ik het heb ervaren.

Laten we het samen naar buiten brengen.

soulsisteriamwaitingforyou

Welkom op deze reis.
Je bent in goed gezelschap.

Lees meer

ONLINE CURSUS

In 9 lessen naar een basishouding van vertrouwen in jezelf & het leven

COACHING

High-impact Coaching in 3 vormen: kies voor Coach Intensive, Authenticity Coaching Traject of  Soul Purpose Succes Intensive

BOEK

Boek “Confronteer jouw Controle Monster” & persoonlijke handmade gift als bonus

COMMUNITY

Voel je gedragen voor gelijkgestemde vrouwen & ontvang exclusief lesmateriaal Free for a lifetime

FREE TEACHINGS

Over vrouwelijkheid, perfect onvolmaakt vrouw zijn en sisterhood

E-BOOK

Ontvang direct gratis het e-book “Confronteer jouw Controle Monster”


“Het meest krachtige van Leontine vindt ik dat ze steeds in staat is me weer een stuk verder te brengen.

Ze voelt aan wat ik nodig heb om mijzelf en mijn organisatie verder te laten groeien.

Ze herkent als coach mijn blokkades en ze is in staat me dit op een betrokken manier te laten zien en voelen.”

Margreet Wiersma

Eigenaar, De Heemen


“Leontine, voor mij een authentieke en sprankelende vrouw, met een heldere visie, daadkracht en een helder waarnemingsvermogen.

Met oprechte aandacht, doortastendheid en warmte maakt ze gemakkelijk contact met dat wat er achter ons denken en handelen schuilgaat.

Een hele fijne gesprekspartner die uitnodigt om meer verbinding te maken tussen ons ware zelf en onze professionaliteit.”

Fransis Bosch

Adviseur, Talent Career Center


“Jouw mooie inspirerende boek heeft mij vele aha- momenten en inzichten gegeven, het heeft me echt verrast!

Ik kon heel open naar mezelf  kijken en de antwoorden kwamen vloeiend op het papier. Dat was een heel bijzondere ervaring voor mij.

Het heeft me ook anders laten denken, me meer zelfvertrouwen gegeven en blokkades weg genomen.

Na het lezen van jou ebook ben ik me meer bewust geworden van wie ik werkelijk ben en wat ik wil. En vooral anders leren denken: alles is prima, het is zoals het is…. en dat geeft rust en een happy gevoel en vrijheid!”

Caroline Reynaert

DE WERELD IS TOE AAN EEN VOLGENDE STAP, WAARIN WIJ VROUWEN DURVEN TE GAAN STAAN VOOR WAT ECHT BELANGRIJK VOOR ONS IS. En als onvolmaaktheid daarbij onze grootste kracht mag zijn, kan niets ons nog weerhouden!

~ Leontine Vermeer Boxem

BOEK

Na een succesvolle lancering van het ebook ‘Confronteer jouw Controle Monster’ is nu op verzoek ook het fysieke boek beschikbaar!

Eindelijk kun je het in je hand houden, mee naar bed nemen of op de wc leggen (ehh…dit zijn jullie suggesties hoor, echt!).

Bij bestelling ontvang je een persoonlijke en handgemaakte attentie van mij erbij!

Ja, dit maakt me blij

ONLINE CURSUS

De e-course Leer Loslaten met Grip begeleidt je in 9 lessen naar een basishouding van vertrouwen in jezelf & het leven.

De online cursus leidt je middels video-lessen, persoonlijk werkboek en funsheets door de stof; zodat je onder mijn begeleiding de inhoud uit het boek “Confronteer jouw Controle Monster”  kunt verdiepen en internaliseren.

Extra: Deze e-course vormt het eerste deel van de fundamentals van het PO gedachtegoed.

Net wat ik nodig had

COACHING

High commitment, high impact. Coaching met mij is niet voor vrouwen die willen aan-lummelen. Ik zet mezelf 100% aan, ingetuned op jou, je vraag en je bedoeling. 

Het is voor jou als je klaar bent de volgende stap te zetten. Bereidheid je gehechtheid los te laten. Je open te stellen. 

Ik biedt mijn coaching aan in 3 vormen:

  • Coach Intensive
  • Authenticity Coaching Traject
  • Soul Purpose Succes Intensive
ik ontmoet je graag

Community & Teachings (free)

Join the Perfect Onvolmaakt Sisterhood en ontmoet gelijkgestemde vrouwen. Het is een vrijplaats voor innerlijke groei waarin we elkaar aanmoedigen, we ons openstellen, successen en teleurstellingen delen. Waar we elkaar steunen en inspireren. Waar we een gevoel van ‘sisterhood’, van vrouwelijke verbondenheid ervaren.

Daarnaast plaats ik elke zaterdagochtend een video-les in de besloten community-omgeving, over vrouwelijkheid, sisterhood, kracht van zacht en verbondenheid. Het is uniek materiaal dat ik exclusief maak voor de Sisters in deze groep. Lidmaatschap is en blijft gratis.

Oh! Hier wil ik bij zijn.