Contact & FAQ

CONNECT MET MIJ

Heb je vragen? Wil je iets overleggen?
Stuur me een bericht en we kijken er samen naar!

Ik ontmoet je graag, Leontine

 

VEEL GESTELDE VAGEN & ANTWOORDEN

Waar gaat Perfect Onvolmaakt over?

Over het includeren van alles wat je het liefste buitensluit. omdat dat je krachtig maakt. Omdat je dan jezelf kunt zijn. Maar hoe dit precies zit heb ik uitgebreid omschreven in het menu ‘start here’.

Waarom is dit alleen voor vrouwen?

Een vraag die ik regelmatig krijg, is waarom ik me alleen op vrouwen richt. Vaak gevolgd door de aanname dat ik daarmee mannen ‘uitsluit’.

Dat ik me richt op het één, wil dat niet zeggen dat ik het ander uitsluit. Het geeft mijn focus aan.

Perfect Onvolmaakt gaat over menselijkheid, dat is dus geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Klopt. Ik zou er ook veel mannen mee kunnen helpen. Klopt.

Maar ik heb ervoor gekozen om me op vrouwen te richten. Dat heeft meerdere redenen:

 • Omdat ik mezelf ondertussen thuis ben gaan voelen tussen de vrouwen. Omdat ik zelf de kracht ben gaan voelen van vrouwelijke verbondenheid, van sisterhood. Niet meisjes onder elkaar. Niet feminisme in termen van vechten voor gelijke rechten. Maar de oer-kwaliteiten die verscholen liggen in echte sisterhood onderzoeken en integreren in mijn leven en werk. Eerlijk is eerlijk. Een paar jaar geleden zou ik zelfs gezegd hebben dat ik ‘meer met mannen heb’, dat ‘vrouwen onderling zo naar kunnen doen’. Ik wist gewoon niet zo goed wat ik ermee moest, een samenzijn met alleen maar vrouwen. Ondertussen ken ik de zachte en juist krachtige waarde ervan.
 • Omdat de magie die onder vrouwen kan ontstaan zo prachtig, liefdevol en verdiepend kan zijn!
 • Omdat ik merk dat vrouwen op dit moment meer klaar lijken te zijn om een nieuwe stap te zetten. Zeker op het gebied van authenticiteit, open zijn, verbinding aangaan; de weg van Perfect Onvolmaakt.
 • Omdat het vaak de vrouwen van de mannen (die ‘het’ zo hard nodig hebben) die zeggen dat die mannen ‘het’ zo hard nodig hebben. I see it all the time! Ik werk met mensen die zelf graag willen en meer dan klaar zijn hun stappen te zetten. Die noodzaak, dat commitment zie ik over het algemeen op dit moment meer bij vrouwen.
 • Omdat de wereld het op dit moment zo ontzettend nodig heeft dat vrouwen die stap ook echt gáán zetten. De Dalai Lama zei een aantal jaren geleden niet voor niets ‘The world will be saved by the Western women.’ Het is chaos, er is een nieuwe beweging nodig. Het gaat om het herwinnen van de krachten die in oorspronkelijke vrouwelijke kwaliteiten verborgen liggen en die in de huidige tijd zijn ondergesneeuwd.
 • Omdat voor een balans (in onszelf, in onze maatschappij) zowel het mannelijke als het vrouwelijke aspect nodig is. Onze huidige cultuur is echter voornamelijk patriarchaal ingericht (geluk en succes wordt gedefineerd in termen van meer, groter, hoger, sneller, etc.). Dus daar is ruimte voor verbetering! Laten we zorgen dat een zin als ‘vrouwen zijn nou eenmaal zo gevoelig’ niet meer klinkt als diskwalificatie maar als compliment. Ja, vrouwen zijn gevoelig. Gelukkig maar. En ga zo maar door. Het is dus zeer zeker niet om te ageren tegen het mannelijke aspect, maar om het vrouwelijke aspect meer ruimte te geven.
Waarom is je coaching zo duur?

Het mag dan om een behoorlijke investering gaan, de coaching die ik aanbied is het niet duur. Het is een investering in een hoogwaardige coaching waarin je in korte tijd meer bereikt dat in menige goedkopere versie. Ik weet wat ik kan. En daar ga ik voor. Ik bied jou hoge commitment van mijn kant, omdat dat leidt tot hoge impact voor jouw leven. Daartoe vraag ik ook hoge commitment van jou kant. Dat begint met het zeer bewust maken van de keuze voor coaching door mij. Juist in het zo bewust je commiteren hieraan, zit ons gezamenlijke succes.

Daarnaast heb ik per maand beperkt ruimte voor individuele begeleiding. Ik heb als missie om 1 miljoen Nederlandse vrouwen te laten kennismaken met de boodschap Als onvolmaaktheid onze grootse kracht mag zijn, kan niets ons weerhouden. Om dat doel te bereiken, schrijf ik, neem ik lessen op en creeer ik gelegenheden waarbij ik zoveel mogelijk vrouwen zo goed mogelijk kan bereiken.

Ik ga voor de olievlek: hoe meer vrouwen ik kan bereiken op een krachtige wijze, hoe meer vrouwen in hun eigen omgeving hetzelfde kunnen doen. Daartoe maak ik zelf ook bewuste keuzes in tijd, focus en energie.

Waarom zijn je lessen in de POS gratis?

Omdat ik zoveel mogelijk vrouwen wil bereiken met het gedachtegoed van Perfect Onvlmaakt (zie vraag hierboven).

Omdat ik me besef dat niet iedereen op dit moment in de gelegenheid is te investeren in mijn persoonlijke begeleiding, en ik ze toch graag de gelegenheid wil bieden te leren, ontwikkelen en verbinden.

Omdat je op deze wijze kennis kunt maken met mij en mijn werkwijze.

Omdat je zo in contact kunt komen met al die geweldige vrouwen die onderdeel uitmaken van de Perfect Onvolmaakt Sisterhood.

Wil jij spreken op mijn bijeenkomst of event?

Ten eerste: leuk dat je het vraagt. Er is veel mogelijk. Ik hou ervan ervaar-lezingen te geven (deels een talk, deels interventies met de mensen in de zaal). Mijn stijl is persoonlijk, indringend, verdiepend, menselijk en vernieuwend.

Ik stel voor dat je me een bericht stuurt waarin je schetst waarvoor je me wilt vragen:

 • Welke setting
 • Wat het doel is
 • Welk thema of welke vraag centraal staat
 • Welke doelgroep
 • Wie jij bent in dit geheel en welke rol je vervult

Ik reageer binnen 4 werkdagen.

Afhankelijk van de locatie, datum en overige details zullen we een prijs overeenkomen.

Als richtprijs kun je denken aan ca 250,- per uur of 495,- per dagdeel.

STUUR ME EEN BERICHT

8 + 10 =