Soul Purpose Success Intensive

€1498,- excl. btw

Over de ‘Soul Purpose Success Intensive’


De Soul Purpose Success Intensive is een zeer unieke en ongebruikelijke vorm van coaching. Waarom ik ervoor kies deze aan te bieden? Omdat het zo is ontstaan en het een mega game-changer bleek!

Hoe ziet deze Intensive eruit?

Nadat we een voortraject hebben doorlopen en zijn overeengekomen dat we dit samen gaan doen, kom je 2 dagen intern hier bij mij. Je arriveert aan het eind van de ochtend en gaat de volgende dag in de middag weer weg. We wisselen allerlei werkvormen af, verblijven op verschillende plekken binnen en buiten. We zijn zo lang samen dat we niets hoeven hoog te houden. Het motto is ‘mi casa, su casa’. Je wordt als het ware opgenomen in het leven zoals we hier dat leven. We beperken ons met onze gesprekken niet tot de coach-ruimte, we verblijven waar we willen. Het is hier groot en ruim, zowel buiten als binnen zijn diverse plekken beschikbaar. Het is persoonlijk, afgestemd op jou. In unieke omgeving, temidden van rust en natuur – van alle gemakken voorzien.

Af en toe staan we totaal ‘aan’, en werken we hard. Andere momenten is er ruimte voor contemplatie, in woord of in stilte. Er is ruimte voor praten, luisteren, vragen stellen, schrijven, tekenen, schilderen, wandelen, zwemmen, trampolinespringen, gitaarspelen, zingen, je mag op de vleugel spelen. Bijna alles mag. Er is niet veel te gek voor ons. En ja, af en toe zul je een paar kinderstemmetjes, onze kinderen onthalen onze gasten altijd zeer liefdevol en openhartig. En die lieve man van mij verwent onze gasten graag culinair, rekening houdend met persoonlijke wensen. No worries, ze zijn er zeker niet steeds bij. Maar ik verstop ze ook niet.

Je wordt op alle niveaus in de watten gelegd, en ja, natuurlijk ook uit je comfort-zone uitgenodigd. Want we gaan niet lummelen. Je gaat ervaren hoe je middels ontspanning en plezier, snel in een zeer diepe laag komt waar de vragen rechtstreeks leiden naar een reeks aan nieuwe inzichten en verschuivingen in je kijk op jezelf, je leven, je werk en meer. Niets is meer hetzelfde na deze Intensive, op een fijne manier. Geen paniek, ik laat je niet naar huis gaan in paniek en onveiligheid. Eerder het tegenovergestelde. Ik geef je vertrouwen, warmte en helderheid. Het kan zijn dat er verwarring optreed, maar dan een van een goede soort. En je weet: bij verwarring begint het…

Doordat we langere tijd achter elkaar met elkaar doorbrengen, ook in niet-zakelijke setting, leer ik je snel en diep kennen en kunnen we complexe zaken aanpakken en grote doorbraken bereiken in relatief korte tijd. Juist doordat we de nacht mee laten doen, gaan andere lagen meewerken en zal de verdieping meer dan verdubbelen. I promise.

Omdat ik je binnen laat in mijn persoonlijke setting, is een goede match belangrijk. Hiertoe, en om uit te vinden of je klaar voor deze intensieve vorm bent, vindt vooraf een selectie plaats.

Met wat voor soort vraag kom ik?

Deze intensive is met name geschikt voor vrouwelijk ondernemers, die op persoonlijk vlak willen doorgroeien en intuitief aanvoelen dat hetgeen ze met hun business doen veel en veel meer zou kunnen betekenen en opleveren. Het gaat best aardig, maar het ‘klopt’ nog niet. Binnen en buitenkant lopen nog niet synchroon. Je houdt je nog in, je past je nog aan, je doet nog teveel je best. Je werkt harder dan je resultaat krijgt. Of je hebt wel resultaat, maar het voelt niet echt waardevol en zinnig.

Door in deze twee dagen rauw en eerlijk naar jezelf te kijken, oude verhalen en patronen te detecteren en vervangen, maak je een enorme groei door naar meer authentiek als mens zijn. En het is mijn ervaring dat je business meer ease en succes heeft wanneer jijzelf, persoonlijk en authentiek de bron bent van jouw business. Dat is waardoor je anderen raakt, waardoor je zichtbaar wordt en de wereld mooier kan maken. Het heet niet voor niets ‘Soul Purpose Success’. Wanneer je meer zicht krijgt op en verbinding ervaart met jouw Soul’s Purpose, jouw eigenheid, your true authentic imperfect Self – dan komt de joy & ease. Dan ontstaat er succes van binnenuit. It’s all about empowerment through vulnerability, de kracht van zacht.

Meestal zijn het vraagstukken die gaan over een ontwikkel-stap die iemand wil maken. Een transformatie: het oude werkt niet meer, het nieuwe is er nog niet – er is een soort niemandsland. Soms gebaseerd op een latent aanwezig gevoel van ‘het zou toch anders/ beter moeten kunnen’ of ‘er is iets van binnen dat me steeds roept, al weet ik niet goed wat het is ik wil uitvinden wat het is en hoe ik ermee om kan gaan in mijn dagelijkse praktijk’. Soms is iemand al heel dichtbij het accepteren ‘dat er niet meer inzit voor mij’, en wil toch nog eens kijken of het klopt (natuurlijk altijd met de verrassende uitkomst dat er veel meer mogelijk is, en het nog binnen handbereik is ook!). Soms is het helder voor iemand dat ze steeds maar verstrikt komt te zitten in haar oude verhaal, waardoor ze niet verder komt in wat ze echt wil. Soms is het een heel concrete wens, waarbij iemand al duidelijk heeft wat ze wil, maar handvaten nodig heeft of een gevoel van zich gesteund weten door iemand die weet waar het over gaat.

High commitment = high impact!

Zoals ik elders schreef: mijn manier van coaching is een bewezen formule voor diepgaande groei (hieronder meer daarover). Ik sta er zelf elke keer weer van versteld hoe snel mijn coach-klanten (en daarmee hun vraag) zich ontwikkelen, welke grote sprongen ze maken in korte tijd. Intentie en bereidheid zijn daarin alles. Zowel bij jou als bij mij. Ik zet mezelf 100% aan, ingetuned op jou, je vraag en je bedoeling. En ik vraag van jouw commitment. Coaching met mij is niet voor vrouwen die willen aan-lummelen. Het is voor jou als je klaar bent de volgende stap te zetten. Bereidheid je gehechtheid los te laten. Je open te stellen. Als je in intensief wilt werken aan een wezenlijk belangrijke vraag of uitdaging. Niet intensief qua tijdsbesteding, wel intensief qua intentie. We duiken in het diepe en gaan voor de game-changer. Zodat jij in no-time resultaten ervaart en zelf weer helder zicht en keuze-vrijheid krijgt.

Dus in het kort:

* 2 dagen
* VIP 1-op-1 coach intensive
* De prijs is inclusief voortraject, 2 dagen VIP coaching, verblijf, biologische maaltijden, lekkernijen, teken/ schildermateriaal, een persoonlijk kado na afloop en vele andere extra’s.
* De Intensive vindt plaats hier op mijn buitenlocatie, de weg ernaartoe doen we online middels Zoom.
* Selectie vooraf: we beginnen met een ‘Afstemming Call’ (knop hieronder), op basis daarvan kijken we of jij klaar bent voor deze intensive en of onze intenties met elkaar matchen.
* Intentie en bereidheid zijn de sleutel tot snel en diepgaand succes. Ben je bereid je over te geven aan mij, het momentum en dat wat zich wil ontvouwen?

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop en getuigenissen van vrouwen die je voor gingen!

Hoe hebben anderen dit ervaren?

Lees hieronder testimonials van vrouwelijke ondernemers die je voor gingen met een intensive op persoonlijk = professioneel gebied.

Hoe gaat het in z'n werk?

Zodra je je hebt aanmeldt ontvang je een mailtje met alle belangrijke informatie. Aangezien het zo een intens en persoonlijk programma is en je in mijn persoonlijke sfeer meebeweegt voor 2 dagen, is het wezenlijk elkaar eerst te ontmoeten om te kijken of we matchen, hoe jouw vraag of ontwikkel-wens kloppend is in deze vorm van coachen.

  • Stap 1 = meld je aan voor een ‘Afstem Call’ (SPSI), 45 minuten -> knop hieronder
  • Stap 2 = als we besluiten in zee te gaan, boek je de intensive via de ‘boek nu’ knop hieronder
  • Stap 3 = je ontvangt alle benodigde informatie van mij die nodig is om de Intensive te laten slagen
  • Stap 4 = we kijken samen naar wanneer het plaats gaat vinden, 2 aaneengesloten dagen vinden kost soms wat extra overleg, geen probleem!
  • Stap 5 = afhankelijk van de Afstem Call zal ik je wel of niet nog wat voorbereidende vragen sturen, die voorafgaand aan de tweedaagse beantwoord dienen te worden
  • Stap 5 = de tweedaagse van de Intensive, op Delleweg 11a, 9921 TG Stedum (Groningen)
  • Stap 6 = na afloop zullen we contact houden, de kans bestaat dat e.e.a. los komt en aandacht vraagt. Dit doen we in overleg.
(Hoe) moet ik me voorbereiden?

Zie bovenstaande antwoord voor de voorbereiding. Verder vind de magie vooral plaats in de ontmoeting. Zelfs als je niets voorbereid komt het juiste wel naar de oppervlakte. Daar heb ik alle vertrouwen in. Vaak zelfs, is de vraag waarmee je begint niet het antwoord waarmee je afsluit. Je overgeven aan het moment helpt dus ook. Wat verder jezelf erg helpt, is om voor en vooral na de Intensive ruimt tijd voor jezelf te reserveren. Zorg dat je geen haast hebt, tijd en ruimte hebt om dingen te laten bezinken en eventueel op te schrijven. Het is tijd voor jou. We willen er samen het meeste uithalen. Dus laten vooral ín het moment zijn!

Neem pen en papier mee, net als je pyjama, tandenborstel, bikini, wandelschoenen en spulletjes die je een vertrouwd gevoel geven.
Ik stuur je voorafgaand aan de bijeenkomst een mail met alle praktische details.

Ben je een gecertificeerde coach?

Jazeker. Ik heb een zeer breed pakket aan scholing: Human Development, Psychosynthese (mens & organisatie), Spirituele Psychologie aangevuld met vele trainingen zoals Organisatieopstellingen, Be the Change, Mindfulness en veel meer. Daarnaast heb ik me de laatste jaren geschoold in de diverse elementen van het online ondernemen.

Ik hou van leren en groeien. Daarom ontwikkel ik mijzelf doorlopend met coaching- en supervisie-trajecten van diverse aard.

En ik kan niet laten hier te vermelden dat kennis en scholing niet alles is. Je kwaliteit als professional, in dit geval als coach, hangt mijns inziens af van de mate waarin je nieuw verworden kennis en inzichten écht kunt verinnerlijken. Evenals de mate waarin je lessen kunt halen uit hetgeen in je leven op je pad komt, zowel prive als als ondernemer. En laat ik daar nou net heel goed in zijn. Ja, dat mag ik best van mezelf zeggen. Daar heb je namelijk wat aan!

Verder is het goed om te weten dat ik heel heel ziek ben geweest. Ik ben door een hel en terug gegaan, meerdere keren. Het was onmenselijk en onvoorstelbaar. Het mooie ervan is echter, dat ik op het randje van de dood veel lessen heb geleerd over leven en ondernemen. De helderheid die je daar vind is zo intens, die klinkt door in de vragen die ik je tegenwoordig kan stellen.

Ik zit toch nog met vragen, die ik wil stellen voordat ik mijn Soul Purpose Succes Intensive kan boeken.

Dat vind ik niet vreemd. Het is zowel voor mij als voor jou een intensive.
Laten we elkaar eerst ontmoeten via een ‘Afstem Call’. Boek er een door op onderstaande knop te drukken.

Ik wens alle vrouwen met een beetje lef en een groot verlangen zichzelf te verfijnen en verder te ontwikkelen, 2 of 3 dagen ‘eenzame’ opsluiting met Leontine. Ik kan het weten, omdat ik haar intensief heb meegemaakt.

Er zijn weinig mensen die zoveel in me los maken, donkere en lichte kanten, als zij. Als je eenmaal haar grote dosis liefde toe kan laten is Leontine een van de grootste transformerende krachten, die ik ken, die je als mens in de buurt kan hebben. Dit toelaten kan even duren omdat liefde ook pijn kan doen, met name als ze samen gaat met zoveel kracht. Daarom zou ik de kans nemen juist voor een aantal dagen met haar samen te zijn. Want juist in het langere contact kan de liefde haar werk doen. En juist in de gewone momenten, ziet ze wie je bent en helpt ze je het mooiste uit jezelf te halen.

Leontine zit je 24/7 op een liefdevolle manier de huid, precies zoals de liefde dat doet. Ze onderzoekt elke cel, verbind ogenschijnlijk losse fragmenten en belicht elk donker hoekje in je dat nodig is. Haar wil is minstens zo groot als haar liefde. Dat maakt haar naast liefdevol, helder en scherp.
Die scherpte zit in haar woorden en in haar blik. Met de levenservaring die Leo heeft, zijn je angsten en demonen in vertrouwde handen. Het doorleven van haar ziekte heeft haar gemaakt tot gezelschap dat juist ook bij die donkere hoekjes aanwezig kan blijven, àls ze op licht zitten te wachten.

Ze gaat er voor, als jíj wilt. Want voor mensen die niet willen heeft ze geen tijd. Leontine heeft een missie en een duidelijk gevoel voor prioriteit.

Jetske Osterthun

Psychosynthese consultant, Learn to Live

In Leontine had ik meteen het gevoel een match gevonden te hebben. Veel kennis, veel invoelingsvermogen en toch de “gentle pressure” die nodig is om mij de juiste kant op te krijgen. Ze laat niet los, legt de vinger op de zere plek. Toch had ik altijd het gevoel in goede handen te zijn, zonder gestuurd te worden en met alle vertrouwen te kunnen delen wat er werkelijk speelde. Niets is te gek, raar, vreemd. Echt alles kan en mag gedeeld worden. Dat maakt werken met Leontine zo bijzonder: ze is oordeelloos.

Ik voel me bevrijd, gelift, gemotiveerd en gezien voor wie ik werkelijk ben en dat met alle respect. Mijn perfecte onvolmaaktheid mag nu shinen.

Jennifer van Balkom

Coach & Trainer, Life Engineer

bewezen-formule

Het is een zeer persoonlijke, unieke vorm van coaching. Niet gebaseerd op een model, maar gebaseerd op mijn eigen wijsheid. Een samenkomen van werkervaring, scholing vanuit diverse invalshoeken, maar bovenal mijn levenservaring als moeder, vrouw, ex-patient en ondernemer.

Maar het belangrijkste is… het werkt altijd! Zonder uitzondering. De coaching heeft nog nooit níet gewerkt! Zonder uitzondering levert de coaching vanaf het 1e gesprek direct een enorme verschuiving op. Ik sta er zelf soms ook nog van te kijken…

Daarvoor is het wel nodig:

* dat je écht wilt, gecommitteerd bent aan je eigen proces
* dat je al een basis niveau hebt van zelfreflectie
* dat je het voor jezelf doet, niet voor iemand buiten jezelf
* dat je bereid bent je over te geven aan het proces

Twijfel je of dit voor jou geldt? Check het in een Chemistry Call.

Per maand heb ik een beperkt aantal plekken open voor vrouwen die door mij gecoacht willen worden.

Ik ga bewust om met mijn tijd en energie. Door het intieme, persoonlijke karakter van mijn coachvormen en de mate waarin ik mezelf ‘aan zet’ in dienst van jou, jouw bedoeling en je vraag of ontwikkelbehoefte begeleid ik een beperkt aantal coachtrajecten per maand. Omdat ik jou het beste wil geven dat ik heb.

Wanneer je je aanmeld en ik zit vol, dan krijg je een plekje op mijn wachtlijst. Ik neem sowiezo eerst contact met je op.

Grote-impact

Mijn motto is: high commitment = high impact.

Sinds ik zo ziek ben geweest, ben ik een ander mens geworden – maar ook een andere coach. Ik weet hoe ik me kan afstemmen, op jou, je bedoeling en het grotere geheel. Ik sta volledig ‘aan’, geheel in dienst van jou en jouw vraagstuk. Ik commiteer me maximaal. Dat werpt z’n vruchten af.

Dat vraag ik ook van jou. Dat je er écht voor gaat. Omdat we dan samen snel een hoog resultaat bereiken.

Waarom die haast? Ik heb geen haast, voel wel noodzaak. Het doet er toe dat we onszelf ontwikkelen. Jij doet ertoe!

Ik hou van diepgang, doe niet aan symptoom-bestrijding en ga voor het lange termijn effect.

Ik ga alleen een traject met je aan wanneer ik geloof in een zeer positieve uitkomst.

We gaan voor een game-changer. Dat hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Je hoeft niet meteen je baan op te zeggen, je relatie te verbreken. Echt niet! Maar de verschuivingen die je intern gaat waarnemen, die gaan blijvend resultaat opleveren.

Als jij dat ook voelt – dan past mijn coaching bij jou!
Ben jij bereid je open te stellen, jezelf te commiteren aan je eigen vraag (tijd, geld, energetisch, en bereidheid uit je comfortzone te stappen)?

:

Soul Purpose Success Intensive

€1498,- excl. btw