Coach Intensive

€ 299,- excl. btw

Coach Intensive


De Coach Intensive is een 1:1 ontmoeting tussen jou en mij, in een kort coaching-traject waarbij we meteen aan de slag gaan met dat wat je bezig houdt. Ik stem me af op jou en je vraag, we maken kort kennis en duiken meteen in het diepe. Vaak verschuift er al veel in een 1e sessie. Ik geef je opdrachten mee voor de tussenliggende periode. Na 2-3 weken ontmoeten we opnieuw en bespreken we wat de opdrachten opleverden, welke nieuwe vraagstukken zijn opgekomen en hoe jij verder kunt daarmee.

De vraag kan betrekking hebben op je persoonlijke leven, je relatie, werk of je business.

Dit traject is geschikt wanneer sprake is van:
– een concrete vraag die je bezig houdt
– een probleem waar je steeds tegenaan loopt
– een (latent) aanwezige zoektocht, gevoel van er is iets – maar niet goed kunnen benoemen wat het is en wat er nodig is
– een vervolg op een eerder coaching traject
– je wilt ervaren hoe onze chemie is wanneer we samen kijken naar jouw concrete vraag

Hoe ziet het traject eruit?

– korte vragenlijst vooraf
– Zoom/ sessie van 75 minuten
– tussentijd van 2-3 weken met persoonlijke opdrachten
– follow-up Zoom sessie van 45 minuten

Voor wie:
Coaching met mij is niet voor vrouwen die willen aan-lummelen. Ik zet mezelf 100% aan, ingetuned op jou, je vraag en je bedoeling.

Het is voor jou als je klaar bent de volgende stap te zetten. Bereidheid je gehechtheid los te laten. Je open te stellen.

Waar:
We ontmoeten elkaar via Zoom, dus het kan overal zolang je maar beschikking over internet hebt.

Wanneer:
Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot mijn agenda en kun je een afspraak inplannen die jou goed past. Zorg dat er 2-3 weken zit tussen het 1e en 2e gesprek.

Ik ben niet technisch:
Geeft niet, ik stuur je mails met heldere aanwijzingen.

Kan dat wel, echte coaching via de computer?
Ja, het kan echt. Het is de intentie, de commitment en de mate van afstemming die maken of de coaching van waarde is, of er grote stappen gezet kunnen worden en. Het is misschien even wennen voor je als je het nog niet gewend bent, dat duurt een paar minuten en dan is de spanning eraf. Je zult merken dat je er gewoon doorheen gaat kijken. Net zoals je soms eerst waarneemt wat iemand aanheeft, en dat na verloop van tijd geen enkel probleem is.

(Hoe) moet ik me voorbereiden?
Bij het boeken van de afspraak loop je door een korte vragenlijst heen. Daardoor heb ik enige richting en heb jij je vraag/ uitdaging reeds geformuleerd (ook handig voor je eigen focus). Verder vind de magie vooral plaats IN het gesprek. Zelfs als je niets voorbereid komt het juiste wel naar de oppervlakte. Vaak zelfs, is de vraag waarmee je begint niet het antwoord waarmee je afsluit. Je overgeven aan het moment helpt dus ook. Wat verder jezelf erg helpt, is om voor en na de sessies wat tijd voor jezelf te reserveren. Zorg dat je geen haast hebt, je niet gestoord wordt door anderen. Het is tijd voor jou. We willen er samen het meeste uithalen.

Ik weet niet goed welk traject bij mij wel/niet past
Ik zit toch nog met vragen, die ik wil stellen voordat ik mijn Coach Intensive wil boeken. Boek dan eerst hier een Chemistry Call. We maken kennis, ik stel je een paar vragen ter onderzoeking van je vraagstelling/ de uitdaging waarbij je geholpen wilt worden. We eindigen met een beeld van wat gaande is, wat nodig is en op welke manier ik jou het beste kan helpen voor optimaal resultaat.

Het meest krachtige van Leontine vindt ik dat ze steeds in staat is me weer een stuk verder te brengen.

Ze voelt aan wat ik nodig heb om mijzelf en mijn organisatie verder te laten groeien.

Ze herkent als coach mijn blokkades en ze is in staat me dit op een betrokken manier te laten zien en voelen.

Margreet Wiersma

Eigenaar Zorgbuurderij, De Heemen

bewezen-formule

Het is een zeer persoonlijke, unieke vorm van coaching. Niet gebaseerd op een model, maar gebaseerd op mijn eigen wijsheid. Een samenkomen van werkervaring, scholing vanuit diverse invalshoeken, maar bovenal mijn levenservaring als moeder, vrouw, ex-patient en ondernemer.

Maar het belangrijkste is… het werkt altijd! Zonder uitzondering. De coaching heeft nog nooit níet gewerkt! Zonder uitzondering levert de coaching vanaf het 1e gesprek direct een enorme verschuiving op. Ik sta er zelf soms ook nog van te kijken…

Daarvoor is het wel nodig:

* dat je écht wilt, gecommitteerd bent aan je eigen proces
* dat je al een basis niveau hebt van zelfreflectie
* dat je het voor jezelf doet, niet voor iemand buiten jezelf
* dat je bereid bent je over te geven aan het proces

Twijfel je of dit voor jou geldt? Check het in een Chemistry Call.

Per maand heb ik een beperkt aantal plekken open voor vrouwen die door mij gecoacht willen worden.

Ik ga bewust om met mijn tijd en energie. Door het intieme, persoonlijke karakter van mijn coachvormen en de mate waarin ik mezelf ‘aan zet’ in dienst van jou, jouw bedoeling en je vraag of ontwikkelbehoefte begeleid ik een beperkt aantal coachtrajecten per maand. Omdat ik jou het beste wil geven dat ik heb.

Wanneer je je aanmeld en ik zit vol, dan krijg je een plekje op mijn wachtlijst. Ik neem sowiezo eerst contact met je op.

Grote-impact

Mijn motto is: high commitment = high impact.

Sinds ik zo ziek ben geweest, ben ik een ander mens geworden – maar ook een andere coach. Ik weet hoe ik me kan afstemmen, op jou, je bedoeling en het grotere geheel. Ik sta volledig ‘aan’, geheel in dienst van jou en jouw vraagstuk. Ik commiteer me maximaal. Dat werpt z’n vruchten af.

Dat vraag ik ook van jou. Dat je er écht voor gaat. Omdat we dan samen snel een hoog resultaat bereiken.

Waarom die haast? Ik heb geen haast, voel wel noodzaak. Het doet er toe dat we onszelf ontwikkelen. Jij doet ertoe!

Ik hou van diepgang, doe niet aan symptoom-bestrijding en ga voor het lange termijn effect.

Ik ga alleen een traject met je aan wanneer ik geloof in een zeer positieve uitkomst.

We gaan voor een game-changer. Dat hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Je hoeft niet meteen je baan op te zeggen, je relatie te verbreken. Echt niet! Maar de verschuivingen die je intern gaat waarnemen, die gaan blijvend resultaat opleveren.

Als jij dat ook voelt – dan past mijn coaching bij jou!
Ben jij bereid je open te stellen, jezelf te commiteren aan je eigen vraag (tijd, geld, energetisch, en bereidheid uit je comfortzone te stappen)?

: