Authenticity Coaching Traject

€ 980,- excl. btw

Over het ‘Authenticity Coaching Traject’


Het Authenticity Coaching Traject is een waardevol coaching traject, intensief maar ook overzichtelijk van aard. We ontmoeten elkaar 4x in een 1-op-1 setting met een intieme, persoonlijke sfeer. De gesprekken vinden bij voorkeur plaats op mijn prachtige buitenlocatie (omgeving Groningen). Het is een landelijke omgeving, veel rust en ruimte – een moment om letterlijk en figuurlijk op adem te komen. Je bent even weg van de waan van alledag waardoor je anders kunt kijken naar jezelf en je situatie, en nieuwe ervaringen en inzichten beter kunnen beklijven. Indien gewenst kan (een deel van) het traject ook online plaatsvinden middels Zoom.

We werken per keer 1,5 uur aan een vraagstuk dat jou bezig houdt. Jouw vraag kan betrekking hebben op je persoonlijke leven, je relatie, werk en/of je business. Een combinatie werkt uitstekend is mijn ervaring. Je neemt immers jezelf altijd mee, waar je ook gaat. Die zaken zijn helemaal niet zo gescheiden als we vaak denken dat ze zijn.

Meestal zijn het vraagstukken die gaan over een ontwikkel-stap die iemand wil maken. Een transformatie: het oude werkt niet meer, het nieuwe is er nog niet. Soms gebaseerd op een latent aanwezig gevoel van ‘het zou toch anders/ beter moeten kunnen’ of ‘er is iets van binnen dat me steeds roept, al weet ik niet goed wat het is ik wil uitvinden wat het is en hoe ik ermee om kan gaan in mijn dagelijkse praktijk’. Soms is iemand al heel dichtbij het accepteren ‘dat er niet meer inzit voor mij’, en wil toch nog eens kijken of het klopt (natuurlijk altijd met de verrassende uitkomst dat er veel meer mogelijk is, en het nog binnen handbereik is ook!). Soms is het helder voor iemand dat ze steeds maar verstrikt komt te zitten in haar oude verhaal, waardoor ze niet verder komt in wat ze echt wil. Soms is het een heel concrete wens, waarbij iemand al duidelijk heeft wat ze wil, maar handvaten nodig heeft of een gevoel van zich gesteund weten door iemand die weet waar het over gaat.

Anderhalf uur is een mooie tijd, er is voldoende tijd om rustig in een steeds diepere laag (lees: meer resultaat) te zakken. Daardoor is mijn ervaring dat er meteen in de 1e sessie al veel verschuift, waardoor er zoveel meer aan bod kan komen dan je vooraf kan bedenken. Zoals ik elders schreef: mijn manier van coaching is een bewezen formule voor diepgaande groei (hieronder meer daarover). Ik sta er zelf elke keer weer van versteld hoe snel mijn coach-klanten (en daarmee hun vraag) zich ontwikkelen, welke grote sprongen ze maken in korte tijd. Intentie en bereidheid zijn daarin alles. Zowel bij jou als bij mij.

Ik zet mezelf 100% aan, ingetuned op jou, je vraag en je bedoeling. En ik vraag van jouw commitment. Coaching met mij is niet voor vrouwen die willen aan-lummelen. Het is voor jou als je klaar bent de volgende stap te zetten. Bereidheid je gehechtheid los te laten. Je open te stellen. Als je in intensief wilt werken aan een wezenlijk belangrijke vraag of uitdaging. Niet intensief qua tijdsbesteding, wel intensief qua intentie. We duiken in het diepe en gaan voor de game-changer. Zodat jij in no-time resultaten ervaart en zelf weer helder zicht en keuze-vrijheid krijgt.

Dus in het kort:
* 1-op-1 coaching
* Het traject bestaat uit 4 sessies van elk 1,5 uur
* Tussenpozen van 2-3 weken (in overleg kan dit variëren)
* Door de duur en frequentie kan er in dit traject meer opgebouwd worden en/of een uitgebreidere vraag onderzocht worden.
* Onze ontmoetingen vinden bij voorkeur plaats hier op mijn buitenlocatie, indien gewenst kan (een deel van) het traject ook online plaatsvinden middels Zoom.
* Intentie en bereidheid zijn de sleutel tot snel en diepgaand succes.

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Hoe gaat het in z'n werk?

Zodra je je hebt aanmeldt ontvang je een mailtje met alle belangrijke informatie. Je krijgt dan ook toegang tot mijn agenda zodat je een afspraak in kunt plannen op een moment dat jou goed past. Ik leg je alles uit als het zover is.

(Hoe) moet ik me voorbereiden?

Bij het boeken van de 1e afspraak loop je door een korte vragenlijst heen. Daardoor heb ik enige richting en heb jij je vraag/ uitdaging reeds geformuleerd (ook handig voor je eigen focus). Verder vind de magie vooral plaats IN het gesprek. Zelfs als je niets voorbereid komt het juiste wel naar de oppervlakte. Vaak zelfs, is de vraag waarmee je begint niet het antwoord waarmee je afsluit. Je overgeven aan het moment helpt dus ook. Wat verder jezelf erg helpt, is om voor en na de sessies wat tijd voor jezelf te reserveren. Zorg dat je geen haast hebt, je niet gestoord wordt door anderen. Het is tijd voor jou. We willen er samen het meeste uithalen.

Ben je een gecertificeerde coach?

Jazeker. Ik heb een zeer breed pakket aan scholing: Human Development, Psychosynthese (mens & organisatie), Spirituele Psychologie aangevuld met vele trainingen zoals Organisatieopstellingen, Be the Change, Mindfulness en veel meer. Daarnaast heb ik me de laatste jaren geschoold in de diverse elementen van het online ondernemen.

Ik hou van leren en groeien. Daarom ontwikkel ik mijzelf doorlopend met coaching- en supervisie-trajecten van diverse aard.

En ik kan niet laten hier te vermelden dat kennis en scholing niet alles is. Je kwaliteit als professional, in dit geval als coach, hangt mijns inziens af van de mate waarin je nieuw verworden kennis en inzichten écht kunt verinnerlijken. Evenals de mate waarin je lessen kunt halen uit hetgeen in je leven op je pad komt, zowel prive als als ondernemer. En laat ik daar nou net heel goed in zijn. Ja, dat mag ik best van mezelf zeggen. Daar heb je namelijk wat aan!

Ik ben niet technisch, kan ik dan wel werken met Zoom (online meeting)?

Geeft niet, ik stuur je mails met heldere aanwijzingen.

Het is echt niet ingewikkeld, moet net even weten hoe. Zolang je beschikt over wifi/ internet en een webcam, zie ik geen problemen.

Het is wel handig om oortjes in te doen, dat bevordert het geluid en vermindert ruis.

Kan dat wel, echte coaching via de computer?

Ja, het kan echt. Het is de intentie, de commitment en de mate van afstemming die maken of de coaching van waarde is, of er grote stappen gezet kunnen worden en. Het is misschien even wennen voor je als je het nog niet gewend bent, dat duurt een paar minuten en dan is de spanning eraf. Je zult merken dat je er gewoon doorheen gaat kijken. Net zoals je soms eerst waarneemt wat iemand aanheeft, en dat na verloop van tijd geen enkel probleem is.

Ik weet niet goed welk traject bij mij wel/niet past

Ik zit toch nog met vragen, die ik wil stellen voordat ik mijn Authenticity Coaching Traject wil boeken. Boek dan eerst hier een Chemistry Call. We maken kennis, ik stel je een paar vragen ter onderzoeking van je vraagstelling/ de uitdaging waarbij je geholpen wilt worden. We eindigen met een beeld van wat gaande is, wat nodig is en op welke manier ik jou het beste kan helpen voor optimaal resultaat.

bewezen-formule

Het is een zeer persoonlijke, unieke vorm van coaching. Niet gebaseerd op een model, maar gebaseerd op mijn eigen wijsheid. Een samenkomen van werkervaring, scholing vanuit diverse invalshoeken, maar bovenal mijn levenservaring als moeder, vrouw, ex-patient en ondernemer.

Maar het belangrijkste is… het werkt altijd! Zonder uitzondering. De coaching heeft nog nooit níet gewerkt! Zonder uitzondering levert de coaching vanaf het 1e gesprek direct een enorme verschuiving op. Ik sta er zelf soms ook nog van te kijken…

Daarvoor is het wel nodig:

* dat je écht wilt, gecommitteerd bent aan je eigen proces
* dat je al een basis niveau hebt van zelfreflectie
* dat je het voor jezelf doet, niet voor iemand buiten jezelf
* dat je bereid bent je over te geven aan het proces

Twijfel je of dit voor jou geldt? Check het in een Chemistry Call.

Per maand heb ik een beperkt aantal plekken open voor vrouwen die door mij gecoacht willen worden.

Ik ga bewust om met mijn tijd en energie. Door het intieme, persoonlijke karakter van mijn coachvormen en de mate waarin ik mezelf ‘aan zet’ in dienst van jou, jouw bedoeling en je vraag of ontwikkelbehoefte begeleid ik een beperkt aantal coachtrajecten per maand. Omdat ik jou het beste wil geven dat ik heb.

Wanneer je je aanmeld en ik zit vol, dan krijg je een plekje op mijn wachtlijst. Ik neem sowiezo eerst contact met je op.

Grote-impact

Mijn motto is: high commitment = high impact.

Sinds ik zo ziek ben geweest, ben ik een ander mens geworden – maar ook een andere coach. Ik weet hoe ik me kan afstemmen, op jou, je bedoeling en het grotere geheel. Ik sta volledig ‘aan’, geheel in dienst van jou en jouw vraagstuk. Ik commiteer me maximaal. Dat werpt z’n vruchten af.

Dat vraag ik ook van jou. Dat je er écht voor gaat. Omdat we dan samen snel een hoog resultaat bereiken.

Waarom die haast? Ik heb geen haast, voel wel noodzaak. Het doet er toe dat we onszelf ontwikkelen. Jij doet ertoe!

Ik hou van diepgang, doe niet aan symptoom-bestrijding en ga voor het lange termijn effect.

Ik ga alleen een traject met je aan wanneer ik geloof in een zeer positieve uitkomst.

We gaan voor een game-changer. Dat hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Je hoeft niet meteen je baan op te zeggen, je relatie te verbreken. Echt niet! Maar de verschuivingen die je intern gaat waarnemen, die gaan blijvend resultaat opleveren.

Als jij dat ook voelt – dan past mijn coaching bij jou!
Ben jij bereid je open te stellen, jezelf te commiteren aan je eigen vraag (tijd, geld, energetisch, en bereidheid uit je comfortzone te stappen)?

:

Lees hier Yvanka’s ervaringen met het Authenticity Coaching Traject:

Ik nam contact op met Leontine omdat iets in mij zei dat zij mij kon helpen. Haar levensverhaal, de openheid en het boek dat ze schreef maakte dat ik een traject bij haar aanvroeg. 

Ik liep al maanden met een probleem (zo’n knoop in je maag, die niet weg wil) en wilde deze ‘oplossen’. Op het moment dat ik de beslissing had genomen, wist ik dat ik de eerste stap had gezet en viel er een last van mijn schouders

Het was voor mij een heldere keuze om te kiezen voor Leontine. Zij is niet zomaar een coach en heeft een bepaalde levenswijsheid die ik zoek en op dit moment nodig hebt. Bovendien straalt Leontine heel veel liefde uit. En liefde heb ik op dit moment nodig.

Het traject dat ik met Leontine heb doorlopen kan ik niet met woorden beschrijven. Zo belangrijk is het voor mij geweest. Zij heeft mij doen inzien dat ik bepaalde keuzes kon maken. Dat ik de regisseur ben van mijn eigen leven. Dat ik bepaal hoe ik gelukkig word. Naast inzicht gaf ze me ook handvatten om die beslissingen praktisch uit te voeren.

Dit coachingstraject is anders dan andere coachingstrajecten. Ze laat je op ontdekkingsreis gaan. Je duikt gelijk in het diepe. Zij is geen zachte heelmeester. Zij stelt de vragen die je niet wil horen.

Het unieke aan dit traject is Leontine zelf. Ik kan niet goed onder woorden brengen, hoe bijzonder zij is. Dit moet je zelf ervaren.

Ik zou dit traject aan iedereen aanraden. Vriendinnen die worstelen met dezelfde problemen als ik, maar ook aan ondernemers die moeilijke beslissingen uitstellen. Leontine helpt je er doorheen.

Yvanka Hullegie-Vletter

Advocaat & schrijver op, YvankaBlog.com

Authenticity Coaching Traject

€ 980,- excl. btw