High Impact Coaching voor perfect onvolmaakt Leven & Ondernemen

wiljijversteldstaanvanjeeigenontwikkeling

Dat kan!
Samen gaan we op zoek naar hoe jij in no-time weer verbonden bent met jouw True Authentic Imperfect Self:

* Je bevrijd jezelf van oude verhalen en patronen, die je op je plek houden
* Je leert hoe en waar jouw kwaliteiten liggen en waarom jouw super kracht is om je echte ware, rauwe, imperfecte zelf te zijn.
* Je ervaart de kracht van zacht, de Kracht van Zacht en voelt je gehoord en gezien als nooit tevoor.
* Je gaat zien waar en hoe jouw leven al werkt, en zult zelf ontdekken hoe leuk en aantrekkelijk je al bent.
* Je ontdekt hoe jij de wereld een stukje mooier kan maken, of dat nou is in je leven of middels jouw onderneming.
* Voor de vrouwelijke ondernemer geldt: Je leert hoe wat de short-cut is naar authentiek (langetermijn) succes.

Getuigenis na een coachingtraject:

Ik nam contact op met Leontine omdat iets in mij zei dat zij mij kon helpen. Haar levensverhaal, de openheid en het boek dat ze schreef maakte dat ik een traject bij haar aanvroeg.  Ik liep al maanden met een probleem (zo’n knoop in je maag, die niet weg wil) en wilde deze ‘oplossen’. Op het moment dat ik de beslissing had genomen, wist ik dat ik de eerste stap had gezet en viel er een last van mijn schouders

Het was voor mij een heldere keuze om te kiezen voor Leontine. Zij is niet zomaar een coach en heeft een bepaalde levenswijsheid die ik zoek en op dit moment nodig hebt. Bovendien straalt Leontine heel veel liefde uit. En liefde heb ik op dit moment nodig. Het traject dat ik met Leontine heb doorlopen kan ik niet met woorden beschrijven. Zo belangrijk is het voor mij geweest. Zij heeft mij doen inzien dat ik bepaalde keuzes kon maken. Dat ik de regisseur ben van mijn eigen leven. Dat ik bepaal hoe ik gelukkig word. Naast inzicht gaf ze me ook handvatten om die beslissingen praktisch uit te voeren.

Dit coachingstraject is anders dan andere coachingstrajecten. Ze laat je op ontdekkingsreis gaan. Je duikt gelijk in het diepe. Zij is geen zachte heelmeester. Zij stelt de vragen die je niet wil horen.

Het unieke aan dit traject is Leontine zelf. Ik kan niet goed onder woorden brengen, hoe bijzonder zij is. Dit moet je zelf ervaren. Ik zou dit traject aan iedereen aanraden. Vriendinnen die worstelen met dezelfde problemen als ik, maar ook aan ondernemers die moeilijke beslissingen uitstellen. Leontine helpt je er doorheen.

Yvanka Hullegie-Vletter

Advocaat & schrijver op, YvankaBlog.com

bewezen-formule

Het is een zeer persoonlijke, unieke vorm van coaching. Niet gebaseerd op een model, maar gebaseerd op mijn eigen wijsheid. Een samenkomen van werkervaring, scholing vanuit diverse invalshoeken, maar bovenal mijn levenservaring als moeder, vrouw, ex-patient en ondernemer.

Maar het belangrijkste is… het werkt altijd! Zonder uitzondering. De coaching heeft nog nooit níet gewerkt! Zonder uitzondering levert de coaching vanaf het 1e gesprek direct een enorme verschuiving op. Ik sta er zelf soms ook nog van te kijken…

Daarvoor is het wel nodig:

* dat je écht wilt, gecommitteerd bent aan je eigen proces
* dat je al een basis niveau hebt van zelfreflectie
* dat je het voor jezelf doet, niet voor iemand buiten jezelf
* dat je bereid bent je over te geven aan het proces

Twijfel je of dit voor jou geldt? Check het in een Chemistry Call.

Per maand heb ik een beperkt aantal plekken open voor vrouwen die door mij gecoacht willen worden.

Ik ga bewust om met mijn tijd en energie. Door het intieme, persoonlijke karakter van mijn coachvormen en de mate waarin ik mezelf ‘aan zet’ in dienst van jou, jouw bedoeling en je vraag of ontwikkelbehoefte begeleid ik een beperkt aantal coachtrajecten per maand. Omdat ik jou het beste wil geven dat ik heb.

Wanneer je je aanmeld en ik zit vol, dan krijg je een plekje op mijn wachtlijst. Ik neem sowiezo eerst contact met je op.

Grote-impact

Mijn motto is: high commitment = high impact.

Sinds ik zo ziek ben geweest, ben ik een ander mens geworden – maar ook een andere coach. Ik weet hoe ik me kan afstemmen, op jou, je bedoeling en het grotere geheel. Ik sta volledig ‘aan’, geheel in dienst van jou en jouw vraagstuk. Ik commiteer me maximaal. Dat werpt z’n vruchten af.

Dat vraag ik ook van jou. Dat je er écht voor gaat. Omdat we dan samen snel een hoog resultaat bereiken.

Waarom die haast? Ik heb geen haast, voel wel noodzaak. Het doet er toe dat we onszelf ontwikkelen. Jij doet ertoe!

Ik hou van diepgang, doe niet aan symptoom-bestrijding en ga voor het lange termijn effect.

Ik ga alleen een traject met je aan wanneer ik geloof in een zeer positieve uitkomst.

We gaan voor een game-changer. Dat hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Je hoeft niet meteen je baan op te zeggen, je relatie te verbreken. Echt niet! Maar de verschuivingen die je intern gaat waarnemen, die gaan blijvend resultaat opleveren.

Als jij dat ook voelt – dan past mijn coaching bij jou!
Ben jij bereid je open te stellen, jezelf te commiteren aan je eigen vraag (tijd, geld, energetisch, en bereidheid uit je comfortzone te stappen)?

Super! kies dan jouw Game-changer!
bekijk hieronder de 3 coaching-vormen:

“In Leontine had ik meteen het gevoel een match gevonden te hebben. Veel kennis, veel invoelvermogen en toch de “gentle pressure” die nodig is om mij de juiste kant op te krijgen. Ze laat niet los, legt de vinger op de zere plek. Toch had ik altijd het gevoel in goede handen te zijn, zonder gestuurd te worden en met alle vertrouwen te kunnen delen wat er werkelijk speelde.”

– Jennifer van Balkom –

Coach Intensive

€ 299,- excl. btw

Coach Intensive


De Coach Intensive is een 1:1 ontmoeting tussen jou en mij, in een kort coaching-traject waarbij we meteen aan de slag gaan met hetgeen je bezig houdt. Je vraag kan betrekking hebben op je persoonlijke leven, je relatie, werk of je business. Ik zet mezelf 100% aan, ingetuned op jou, je vraag en je bedoeling. We maken kort kennis en duiken meteen in het diepe. Vaak verschuift er al veel in een 1e sessie. Ik geef je opdrachten mee voor de tussenliggende periode. Na 2-3 weken ontmoeten we opnieuw en bespreken we wat de opdrachten opleverden, welke nieuwe vraagstukken zijn opgekomen en hoe jij verder kunt daarmee.

Het is voor jou als je ernaar verlangt de volgende stap te zetten. Bereidheid je gehechtheid los te laten. Je open te stellen. Als je in een korte beweging wilt werken aan een concrete vraag of uitdaging.

Authenticity Coaching Traject

€980,- excl. btw

Authenticity Coaching Traject


Het Authenticity Coaching Traject is een waardevol coaching traject, intensief maar ook overzichtelijk van aard. We ontmoeten elkaar 4x bijeenkomsten van 1,5 uur in een 1-op-1 setting met een intieme, persoonlijke sfeer. Je vraag kan betrekking hebben op je persoonlijke leven, je relatie, werk en/of je business (of een combinatie daarvan). Ik zet mezelf 100% aan, ingetuned op jou, je vraag en je bedoeling. En ik vraag van jouw commitment, en bereidheid je gehechtheid los te laten – je open te stellen. Het is mijn ervaring dat er meteen in de 1e sessie al veel verschuift, waardoor er zoveel meer aan bod kan komen dan je vooraf kan bedenken. Meer informatie onder de ‘meer informatie’-knop.

* 1-op-1 coaching
* Het traject bestaat uit 4 sessies van elk 1,5 uur
* Tussenpozen van 2-3 weken (in overleg kan dit variëren)
* Onze ontmoetingen vinden bij voorkeur plaats hier op mijn buitenlocatie (omgeving Groningen), temidden van rust en natuur. Je bent even weg van de waan van alledag waardoor je anders kunt kijken en ervaren.
* Indien gewenst kan (een deel van) het traject ook online plaatsvinden middels Zoom.
* Door de duur en frequentie kan er in dit traject meer opgebouwd worden en/of een uitgebreidere vraag onderzocht worden..

Soul Purpose Succes Intensive

€ 1498,- excl. btw

Soul Purpose Success Intensive


De Soul Purpose Success Intensive is een zeer unieke en ongebruikelijke vorm van coaching. Waarom ik ervoor kies deze aan te bieden? Omdat het zo is ontstaan en het een mega game-changer bleek! 

Deze intensive is zo uniek, dat ik je aanraad de uitgebreide omschrijving te lezen (klik op de ‘lees meer’ knop hieronder). Daar vind je ook mijn antwoorden op de meest gestelde vragen en getuigenissen van vrouwen die je voor gingen!

In het kort:
* 2 dagen
* VIP 1-op-1 coach intensive
* De prijs is inclusief voortraject, 2 dagen VIP coaching, verblijf, biologische maaltijden, lekkernijen, teken/ schildermateriaal, een persoonlijk kado na afloop en vele andere extra’s.
* De Intensive vindt plaats hier op mijn buitenlocatie, de weg ernaartoe doen we online middels Zoom.
* Selectie vooraf: we beginnen met een ‘Afstemming Call’ (knop hieronder), op basis daarvan kijken we of jij klaar bent voor deze intensive en of onze intenties met elkaar matchen.
* Intentie en bereidheid zijn de sleutel tot snel en diepgaand succes. Ben je bereid je over te geven aan mij, het momentum en dat wat zich wil ontvouwen?

“Not al those who wander, are lost.” – Tolkien

Het meest krachtige van Leontine vindt ik dat ze steeds in staat is me weer een stuk verder te brengen.  

Ze voelt aan wat ik nodig heb om mijzelf en mijn organisatie verder te laten groeien.

Ze herkent als coach mijn blokkades en ze is in staat me dit op een betrokken manier te laten zien en voel.

Margreet Wiersma

Eigenaar, De Heemen

Leontine, voor mij een authentieke en sprankelende vrouw, met een heldere visie, daadkracht en een helder waarnemingsvermogen. Met oprechte aandacht, doortastendheid en warmte maakt ze gemakkelijk contact met dat wat er achter ons denken en handelen schuilgaat. Een hele fijne gesprekspartner die uitnodigt om meer verbinding te maken tussen ons ware zelf en onze professionaliteit.

Fransis Bosch

Eigenaar, Talent Career Center

Dank om met ons je wijsheid te delen. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid.

Dank vooral voor je Perfect Onvolmaaktheid!!

Leen Mercelis

Eigenaar, Professional Organizer, Orde op Zaken

“Leontine verstaat de kunst van het mét professionele distantie écht betrokken zijn, waarmee ze direct een sfeer van vertrouwen creëert. Leontine is zeer scherpzinnig in groepen, heeft haar eigen stijl en speelt gemakkelijk met verschillende theorieën.

Kees Tillema

Eigenaar, Het Zuiderlicht

Je verhaal ontroerde me, je omonwonden helderheid inspireert me. Zo direct en zonder omhaal en opschmuck. Prachtig.

Floor van der Zee

GZ Psycholoog

Leontine is een krachtige trainer met een scherp oog voor de innerlijke beleving en speelt hier haarfijn op in.
Ze is open ean eerlijk in haar benadering, een genot om haar te zien werken.

Marije van der Hammen

Adviseur, consultant

The #1 key to joy, happiness and success is being yourself. Your True Authentic Imperfect Self

Dat lijkt soms ver weg, of veel te fancy voor jou! Ik laat je zien dat je er instant contact mee kunt maken. En dat er niets speciaals is.

Pas op: je loopt het gevaar jezelf werkelijk leuk, mooi, waardevol en geschikt te vinden.

“In Leontine had ik meteen het gevoel een match gevonden te hebben. Veel kennis, veel invoelvermogen en toch de “gentle pressure” die nodig is om mij de juiste kant op te krijgen. Ze laat niet los, legt de vinger op de zere plek. Toch had ik altijd het gevoel in goede handen te zijn, zonder gestuurd te worden en met alle vertrouwen te kunnen delen wat er werkelijk speelde. Niets is te gek, raar, vreemd. Echt alles kan en mag gedeeld worden. Dat maakt werken met Leontine zo bijzonder: ze is oordeelloos.

Ik voel me bevrijd, gelift, gemotiveerd en gezien voor wie ik werkelijk ben en dat met alle respect. Mijn perfecte onvolmaaktheid mag nu shinen.”

Jennifer van Balkom

Coach & Trainer , LifeEngineer