Wil je met me werken?

Kijk hier voor het aanbod dat momenteel open is voor inschrijving.

***

“Ik voel me bevrijd, gelift, gemotiveerd en gezien voor wie ik werkelijk ben en dat met alle respect. Mijn perfecte onvolmaaktheid mag nu shinen.”

“In Leontine had ik meteen het gevoel een match gevonden te hebben. Veel kennis, veel invoelvermogen en toch de “gentle pressure” die nodig is om mij de juiste kant op te krijgen. Ze laat niet los, legt de vinger op de zere plek. Toch had ik altijd het gevoel in goede handen te zijn, zonder gestuurd te worden en met alle vertrouwen te kunnen delen wat er werkelijk speelde.”

“Niets is te gek, raar, vreemd. Echt alles kan en mag gedeeld worden. Dat maakt werken met Leontine zo bijzonder: ze is oordeelloos.”

“Er zit zoveel wijsheid, liefde, humor, speelsheid en bezieling in haar schrijven. Ze schrijft op een luchtige manier heel diepgaand.”

“Leontine is een krachtige trainer met een scherp oog voor de innerlijke beleving en speelt hier haarfijn op in.

Ze is open ean eerlijk in haar benadering, een genot om haar te zien werken.”

Marije van der Hammen

“Je verhaal ontroerde me, je omonwonden helderheid inspireert me. Zo direct en zonder omhaal en opschmuck. Prachtig.”

Floor van der Zee

“Wauw wat bewonder ik je schrijvers-talent, je moed, je volharding, je menselijkheid, je (zelf)liefde, je relativeringszin, je humor, het delen van je perfect onvolmaakt zijn. Ik heb genoten.

It is an honour to know you. Meer van dat graag ajb! Life begins beyond shame and guilt…knuffel vanuit België.”

Hilde Jonckens

“Leontine verstaat de kunst van het mét professionele distantie écht betrokken zijn, waarmee ze direct een sfeer van vertrouwen creëert.

Leontine is zeer scherpzinnig in groepen, heeft haar eigen stijl en speelt gemakkelijk met verschillende theorieën.”

Kees Tillema

“Wat mooi dat je je proces deelt. Je bent nu echt ‘bloot’. Helemaal Leontine. Nog meer dan je al was.

Maaike van Kempen

“Er zit zoveel wijsheid, liefde humor, speelsheid en bezieling in.

Ik zou het al mijn cliënten die met controle-issues worstelen van harte aanbevelen om te lezen en nog eens te lezen en dan het stroomschema boven hun bed te plakken.”

Gerda Scholts

“Dit bewijst dat fun en diepgang samen kunnen gaan.”

Marloes Goosen

“Prachtig om mezelf te herkennen in termen en gevoelens. Ik voelde me daardoor gezien en geaccepteerd.

Dank voor jouw talent, geduld, wijsheid en gave om alles zo te verpakken en te presenteren als een cadeau aan mijzelf. Een cadeau waar geen oordeel uit voortkomt anders dan het liefhebben van je zelf.”

Martine Hamminga

“Leontine is direct, invoelend, nieuwsgierig, enthousiast en in-contact met de ander.”

Hans Rolff

Dank om met ons je wijsheid te delen. Dank voor je openheid en kwetsbaarheid. Dank vooral voor je Perfect Onvolmaaktheid!!!”

Leen Mercelis

“Dit boek is een feestje voor het oog en het hart.

Het laat zien dat tegenslag tot prachtig diepgaand werk kan leiden. Geen boek om hap slik weg te kauwen, want monsters in de ogen kijken is een klus. Maar Leontine voert het ons als een macaron: kleine aanlokkelijke hapjes die je verder helpen op je pad.”

Esther de Charon de Saint Germain

Ben jij deel van de olie-vlek?

Ik ga voor de olievlek: hoe meer vrouwen ik kan bereiken op een krachtige wijze, hoe meer vrouwen in hun eigen omgeving hetzelfde kunnen doen. Daartoe maak ik zelf ook bewuste keuzes in tijd, focus en energie.

TELL ME, HOW CAN I SERVE YOU?

Je weet dat het beste van jou nog niet naar buiten is gekomen, en het lijkt zó ver weg… Ik laat je zien dat het juist heel dichtbij is. Alles is al in jou aanwezig. Die essentie terugvinden, blootleggen en ontdoen van alle maskers, priet-praat en afleidingsmanoeuvres – dat is wat ik doe en wat ik anderen leer.

Hoe je met me kunt werken

“Het meest krachtige van Leontine vindt ik dat ze steeds in staat is me weer een stuk verder te brengen.

Ze voelt aan wat ik nodig heb om mijzelf en mijn organisatie verder te laten groeien.

Ze herkent als coach mijn blokkades en ze is in staat me dit op een betrokken manier te laten zien en voelen.”

Margreet Wiersma

Eigenaar , De Heemen


Leontine, voor mij een authentieke en sprankelende vrouw, met een heldere visie, daadkracht en een helder waarnemingsvermogen.

Met oprechte aandacht, doortastendheid en warmte maakt ze gemakkelijk contact met dat wat er achter ons denken en handelen schuilgaat.

Een hele fijne gesprekspartner die uitnodigt om meer verbinding te maken tussen ons ware zelf en onze professionaliteit.”

Fransis Bosch

Eigenaar, Talent Career Center


“Jouw mooie inspirerende boek heeft mij vele aha- momenten en inzichten gegeven, het heeft me echt verrast!

Ik kon heel open naar mezelf  kijken en de antwoorden kwamen vloeiend op het papier. Dat was een heel bijzondere ervaring voor mij.

Het heeft me ook anders laten denken, me meer zelfvertrouwen gegeven en blokkades weg genomen.

Na het lezen van jou ebook ben ik me meer bewust geworden van wie ik werkelijk ben en wat ik wil. En vooral anders leren denken: alles is prima, het is zoals het is…. en dat geeft rust en een happy gevoel en vrijheid!”

Caroline Reynaert